Dekanımız Prof. Dr. Hüsamettin İnaç “On-off Exchange Of Metholodogies in Education Of Detainees“ İsimli Proje Kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi İşbirliği ile Gerçekleşen “Avrupa Birliği Vatandaşlığı“ Konulu Konferansta Konuştu.

Dekanımız Prof. Dr. Hüsamettin İnaç T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Afyonkarahisar Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünce yürütülmekte olan "ON-OFF Exchange of Metholodogies in Education of Detainees" isimli proje kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşen "Avrupa Birliği Vatandaşlığı" konulu konferansta konuştu.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, Çarşamba