Dekanımız Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, 14-17 Mayıs 2015 Tarihleri Arasında Güzel Sanatlar Fakültesinde Düzenlenen IV. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresinde “Uluslararası İlişkilerde Güncel Meseleler” Başlıklı Oturumda Oturum Başkanlığı ve Moderatörlük Yaptı

Dekanımız Prof. Dr. Hüsamettin İNAÇ, 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen IV. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresinde “Uluslararası İlişkilerde Güncel Meseleler” başlıklı oturumda oturum başkanlığı ve moderatörlük yaptı. Suriye, Irak ve İran’da yaşanan son siyasi gelişmelerin konuşulduğu panelde, Suriye’nin uçaklarımızı düşürmesinin hukuki çerçevesi, Kuzey Irak’ta ilişkilerde geldiğimiz son nokta ve DEAŞ vahşeti ve İran’ın katı ideolojik tutum gerektiren rejimiyle P5 +1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakerelerin gelecek perspektifi masaya yatırıldı. Dinleyicilerin yoğun ilgisine mazhar olan panel, soru-cevap kısmıyla nihayetlendi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, Pazartesi