21. Ulusal Pazarlama Kongresi DPÜ Tarafından Düzenlenecek

21. Ulusal Pazarlama Kongresi Ekim 2016’da Dumlupınar Üniversitesi Tarafından Düzenlenecektir!

Her yıl farklı bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ulusal Pazarlama Kongresi’nin 21.’sini 2016 yılında Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde gerçekleştireceğiz.

Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği’nin desteği ile 1976 yılından günümüze dek pazarlama alanında çalışmalar yürüten akademisyenlerin bir araya gelerek düzenlediği toplantılar 1999 yılı itibariyle “ Ulusal Pazarlama Kongreleri” çerçevesinde kurumsal bir yapı kazanmıştır.

Ulusal Pazarlama Kongreleri Türkiye çapında değerli pazarlama akademisyenleri ve uygulayıcılarının katkıları ve katılımları ile nitelikli bir bilim ve bilgi paylaşım ortamı sunmaktadır. Bunun yanı sıra her yıl kongrelere Dünya çapında saygın üniversite ve kurumlardan davetli konuşmacılar katılmaktadır.

Antalya’da düzenlenecek olan etkinliğe yurt dışından ve yurt içinden gelerek katkıda bulunacak bütün bilim insanlarına şimdiden teşekkür ederiz.

Doç. Dr. Aydın KAYABAŞI
                                                                                             Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı