2017-2018 Öğretim Yılı Mezuniyet Etkinliği

11 Mayıs 2018’de gerçekleşen Fakültemizdeki mezuniyet etkinliklerine, bölümlerimizce Amfilerde öğrencilerimize başarı belgeleri verilmesi ile başlanmış, sonrasında Dekanlık Binamızın önündeki hazırlanan alanda, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail KÜÇÜKAKSOY, mezuniyet etkinliği konuşmasının son bölümünde öğrencilere hitaben;

“Sizleri bugünlere kadar yetiştirip emek veren her türlü fedakarlığı göğüsleyen, sizlerin en iyisi olmanızı amaçlayan ailenizi ve üniversitemizi unutmamanızı talep ediyor, bundan sonraki hayatınızda adaletten, haktan, doğru yoldan ayrılmamanızı, başarılarınızın daim olmasını temenni ediyor, yolunuzun ve bahtınızın açık olmasını diliyorum.

Son sözde ise, özgürce yaşamamızı ve burada olmamızı borçlu olduğumuz, şu anda bizleri dinleyen Aziz Şehitlerimizi Rahmetle ve Minnetle anıyorum. İyi ki varlar ve hep dualarımızdalar.

Teşekkür ederim.”

İfadelerini kullanarak, konuşmasını tamamlamıştır. Sunuculuğunu Hasan DÜŞGÜL’ün yaptığı törende, sonrasında, Fakültemizin halihazırdaki en yüksek genel not ortalamasına sahip öğrencisi Nurcan YALÇINKAYA yaptığı konuşmanın son bölümünde “Değerli hocalarıma, sevgili arkadaşlarıma, canımdan çok sevdiğim aileme; anneme, ablama ve bugün burada yanımda olmayı en çok isteyen yakın zamanda kaybettiğim canım babama sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, kendisini rahmetle yad ediyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerini kullanarak, fakültemizde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenci olan Abdulhanan ZARİFY yaptığı konuşmanın son bölümünde “Saygı değer hocalarım ve kıymetli arkadaşlarım, bugün Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Türkiye’deki eğitim hayatım süresince desteklerini benden hiçbir zaman esirgemeyen başta ailem olmak üzere, hocalarıma, arkadaşlarıma, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Dumlupınar Üniversitesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullanarak, duygularını ve memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Sonrasında, Dekanımız spor müsabakasında derece alan öğrencileri tebrik etmiştir. Programın devamında, öğrencilerimiz sabırsızlıkla bekledikleri mezuniyetlerinin sembolü olan kep atmayı gerçekleştirmişlerdir. Son olarak, konuklara Üniversitemizin geleneksel mezuniyet pilavı ikram edilmiş, öğrencilerimiz, kendilerine emek veren aileleri, hocaları, idari personelimiz  ile hatıra fotoğrafları çekinmişler, bu mutlu günlerinde müzik ile eğlencelerine devam etmişlerdir.

11 Mayıs 2018 Cuma günü düzenlenen mezuniyet etkinlikleri programına buradan erişilebilir.

Teşekkür: Etkinliğin imkanlarının sağlanmasında başta Devletimiz olmak üzere, Rektörlüğümüz ve ilgili birimlerine; etkinliğin hazırlıkları için de başta Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Murat YAMAN olmak üzere, İdari Personelimiz Caner DİNDAR’e, Derya KARADENİZ’e, Yıldırım ÇİÇEK’e, Kasım UĞURLU’ya, Mustafa BERBER’e, Erol AYBAR’e, Güvenlik Personelimize, Hizmetli Personelimize; ve sunumlar için Hasan DÜŞGÜL’e , Fakültemiz Dekanlığı Teşekkürlerini sunar.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, Salı