Kredi ve Yurtlar Kurumu Burs Duyurusu

2018-2019 ÖĞRETİM YILI İÇİN KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN FAKÜLTEMİZE (23 KİŞİ) BURS KONTENJANI VERİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN İ.İ.B.FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN veya BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNDEN ALACAKLARI FORMLARI DOLDURARAK İSTENİLEN BELGELER İLE BİRLİKTE BÖLÜM  SEKRETERLİKLERİNE  EN GEÇ 17/10/2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17:30’ A KADAR TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. BU TARİHTEN SONRA GELECEK BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

BURSDAN YARARLANAMAYACAK ÖĞRENCİLER

Kurumdan burs yada öğrenim kredisi alan öğrenciler,

Kurumdan daha önce burs veya öğrenim kredisi almış öğrenciler

2547 sayılı YÖK 10 uncu maddesine göre burs verilen öğrenciler hariç 5102 Sayılı Kanunun 2. Maddesi kapsamında yer alan Kamu Kurum ve Kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler

Öğrenim Kurumuna Kayıt tarihi itibarı ile bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler

Yabancı uyruklu öğrenciler,

Polis akademisi ile askeri okul öğrencileri,

Ek süre öğrenim gören (artık yıl) öğrenciler,

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğrenciler

AGNO’ su 2:00’ ın altında olan öğrenciler.

İSTENEN BELGELER

1-Başvuru Formu

2- Nüfus Müdürlüğü’nden ailenin Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği(E-Devlet Çıktısı Olabilir)

3-Aileye ait Gelir Beyanı

1. Çalışan Anne, Babanın, İşyerinden Onaylı Maaş Belgesi

b- Gelir vergisine tabi ise, Vergi Levhası’nın fotokopisi

c)  Emekli ise, emekli oldukları sosyal güvenlik kurumundan alınmış

maaş miktarını gösterir belge

d) Muafiyete tabi çiftçiler için muhtardan onaylı belge

e) Muafiyete tabi olmayan çiftçiler için Tarım Bakanlığı veya Ziraat

Odası’ndan onaylı belge

4- Çalışmayan Anne, Baba için Bağ-Kur, E. Sandığı ve SSK’da kayıtlı olmadıklarını gösterir belge (Belgede TC. Kimlik No/ Adı / Soyad olması zorunludur) Bu belge e- devlet şifresiyle sistemden alınabilir

5-  Okuyan kardeşlerine ait öğrenci belgeleri

11 Ekim 2018, Perşembe / 509 defa okundu.