Tuiç Öğrenci Kongresi

Uluslararası İlişkiler Çalışmaları (TUİÇ) derneği tarafından Dumlupınar Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, işbirliğinde gerek yurtdışı gerekse yurtiçinde bütün uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi alanında ilgili katılımcıları bir arada bulundurma gayesinde olan uluslararası bilimsel bir öğrenci kongresi düzenlenecektir.

4-5-6- Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan öğrenci kongresi, dünyamızın gündem ve ihtiyaçlarını akademik alanda karşılamaya yönelik amaçla bütün uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimine ait konuları barındırmaktadır.

Kongrenin amacı, bu ihtiyaçlara yönelik sunum yapmak isteyen lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin alanında uzman öğretim üyelerinin destekleriyle sunum yapmalarını ve bu sayede akademik alanda kendilerini geliştirmelerini sağlamaktır.

Kongre salgın koşulları nedeniyle hibrit (online ve yüzyüze) olarak düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Tuiç Öğrenci Kongresi
Etkinlik Tarihleri 04 - 06 Mart 2022, Cuma    |    Saat :00:00
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Kongre
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Etkinlik Sitesi https://o-kongre.com/
09 Aralık 2021, Perşembe / 195 defa okundu.