Kütahya Valisi Sayın Ali Çelik‘in Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran‘a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kütahya Valisi Ali ÇELİK, Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Cengiz DURAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz DURAN ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Eray ACAR, Doç. Dr. Özer ÖZÇELİK ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizi ve Şehrimizi daha da ileriye götürmek için ekip olarak çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Duran’ a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunun Vali Çelik, çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2021, Salı