Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Barış Adıbelli TRT Haber‘de Yayınlanan Satır Başı Programına Konuk Oldu.

Fakültemiz Siyaset Bilimi  ve Uluslararası İlişkiler öğretim  üyesi Dr. Öğr. Üyesi Barış ADIBELLİ TRT HABER'de  yayınlanan  SATIR BAŞI programına konuk oldu.

Moskova- Londra hakkındaki gerilim ile ilgili görüşlerini dile  getiren  ADIBELLİ, İngiltere, Rusya, Nato tutumları ve  İngilterenin  son  dönemde dünya politikasında kendisini göstermeye başlaması, özellikle provakatif olaylarda isminin geçmesine değinerek Karadeniz sularındaki varlığını değerlendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, Perşembe