2021 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri

2021 YILI ENGELSİZ ÜNİVERSİTE ÖDÜLLERİ

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 2021 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında 10 bayrak ödülü alarak en çok bayrak ödülü alan üniversite unvanına sahip oldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi engelliler ile ilgili MEKÂNDA ERİŞİM konusunda yapmış olduğu düzenlemelerden dolayı TURUNCU BAYRAK almaya hak kazanarak, SOSYO- KÜLTÜREL FAALİYETLERDE ERİŞİM konusunda yapmış olduğu düzenlemelerden dolayı MAVİ BAYRAK adayı olmaya hak kazanmıştır.

Dekanlık Makamında gerçekleştirilen törende Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Kazım UYSAL tarafından Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Cengiz DURAN’a bayrak teslimi yapıldı.

Konu ile ilgili olarak Dekanımız Prof.Dr. Cengiz DURAN, Engelli öğrencilerimiz için Üniversite kampüs sınırları içerisinde eğitimde tam, etkin ve eşit olanakları sağlamak, sosyal ve kültürel faaliyetlere daha fazla katılımları için teşvik edici çalışmalar ve projeler geliştiriyoruz. Engelli öğrencilerin sorunlarına çözüm üretebilmek adına daha etkin eğitim öğretim ortamlarının oluşturulabilmesi için engelleri kaldırma çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız, engelli öğrencilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için önlemler almak eğitim hayatlarını huzurlu bir şekilde eşit koşullarda geçirmelerini sağlamaktır.” Dedi;

Bayrak teslim töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla BATUR ve Engelli Birim Koordinatörümüz Necati Yakup ÜNALLI eşlik etti.

Fakültemizi temsilen Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Eray Acar, Doç. Dr. Özer ÖZÇELİK, fakülte sekreterimiz Aysun ULUCA ve Dr. Öğretim Üyesi. Ali ALTINBAY katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, Perşembe