Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz‘ü Makamında Ziyaret Etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cengiz DURAN Teknokent Müdürü Prof.Dr. Ersan ÖZ'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak Teknokent ile yapılacak işbirliği üzerine görüşmeler yapılarak Ülkemiz, Kütahya ve bölge için fayda sağlayacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Konu ile ilgili, ziyaretlerimize sıklıkla devam edeceğiz ve ortak projelerin hayata geçirilmesi için gayretle çalışmalarımıza hız vereceğiz diyen Prof.Dr. Cengiz DURAN, en kısa zamanda fakültemiz öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek yapılacak projeler üzerinde değerlendirmede bulunacakalarını,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Teknokent olarak hedeflenen ortak çalışmaların hem girişimciler hem de üniversite, akademisyen ve öğrencilerine katkı sağlayacak, güçlü bir AR-GE, yenilik ve girişimcilik oluşturacağını ifade ederken Üniversitemizin tecrübesi ve bilgi birikimi ile daha ileriye götürecek projelerde çalışmalarımızın devam edeceği belirtmek isterim dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2021, Çarşamba