Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Pınar Yazkaç Dekan Prof.dr Cengiz Duran‘ı Makamında Ziyaret Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ, Dekan Prof.Dr Cengiz DURAN'ı  akademik süreçte bilgi alışverişinde bulunmak üzere makamında ziyaret etti.

Ziyaretten  duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Prof. Dr. Cengiz DURAN,  Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ'a değerli hediyeleri için teşekkür ederek en kısa zamanda iadei ziyarette bulunmak istediklerini dile getirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022, Pazartesi