Yeniden Asya ( Asya‘nın Yükselişi)“ Adlı Toplantı, 24 Mart 2022 Salı Günü Saat 14.30‘da Online Webinar Zoom Meeting Dan Gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Asya Pasifik Topluluğu tarafından düzenlenen Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Barış ADIBELLİ ve Dışişleri Bakanlığı Yeniden Asya İnisiyatifi Koordinatörü ve Büyükelçi Kezban Nilvana DARAMA'ın konuşmacı olarak katıldığı Yeniden Asya (Asya'nın yükselişi) adlı webinerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Yeniden Asya girişimi ile neyi hedeflediği bu bölge ile geliştirilen ilişkiler ve kazanımlar konusuna değindiler.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2022, Cuma