Öğr. Gör. Murat Öztürk Kütahya İli Merkez İlçesine Bağlı Kızılcaören İlk ve Ortaokuluna Ziyaret

Fakültemiz kurulduğu günden bugüne birçok alanda ve sahada öğrencilerimiz yanı sıra toplumun farklı kesimleri ile de bir araya gelmektedir. Bu kapsamda, Fakültemize bağlı Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümünde görev yapmakta olan Öğr. Gör. Murat ÖZTÜRK; Kütahya İli Merkez İlçesine bağlı Kızılcaören İlk ve Ortaokulu'nda hem ortaokul öğrencileri ile bir araya gelmiş ve onları bilim ve araştırmaya teşvik ederek akademisyenlik mesleğini tanıtmış hem de okulda görevli öğretmenler ile akademik kariyer, uluslararası projeler, yüksek lisans eğitimi ve doktora eğitimi üzerine söyleşi de bulunmuştur. Gerçekleştirilen etkinlikler sonrasında Kızılcaören İlk ve Ortaokulu Müdürü Sayın Musa KARTAL ve diğer öğretmenler ile geleceğe yönelik olarak AB tabanlı projeler geliştirme ve işbirliğini güçlendirme konusunda da mutabakata varılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022, Çarşamba