İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Fakülte Sekreterliğinde Devir Teslim

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Fakülte Sekreteri görevini yürüten Aysun ULACA’nın Yurt Müdürlüğüne görevlendirilmesinin ardından Fakülte Sekterliğine Şaban ÇAĞLAR getirildi.

Fakülte Sekreterliğinde düzenlenen devir teslim törenine, Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer Gavas, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz DURAN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özer ÖZÇELİK ve Akademik ve İdari personel katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Kazım Uysal, ”Fakülte Sekreteri görevini devreden Aysun ULUCA'a, Üniversitemize ve Fakültemize bu makamda verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, Fakülte Sekreterliği görevine getirilen Şaban ÇAĞLAR'ın da aynı başarıyı sürdüreceğine inanıyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2022, Salı