Geçmişten Geleceğe Muhasebe ve Denetimin Yol Haritası Konulu Muhasebe Paneli

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile İşletmecilik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ortaklığında Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı anısına düzenlenen Prof. Dr. Göksel Yücel, Prof. Dr. Nalan Akdoğan, Prof. Dr. Ömer Lalik ve Prof. Dr. Ümit Gücenme Gençoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı Geçmişten Geleceğe Muhasebe ve Denetimin Yol Haritası başlıklı panel 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 14.00'te İİBF Amfi 2'de yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Niyazi Kurnaz, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerafettin Sevim ve Anadolu ÜniversitesiNden Prof. Dr. Seval Kardeş Selimoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan program Prof. Dr. Ömer Lalik'in Moderatörlüğünde yapılan panel, sonrasında soru-cevap ve hediye takdimi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, Cuma