İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Kuruluşunun 50.yılı Etkinliği

İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğu ile Sosyal Kültür ve Eğlence Topluluğunun ortak olarak düzenlediği 19-20-21-22 Nisan tarihlerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin kuruluşunun 50.yılını kutlamak için İİBT ,EHAT MATEMATİK ,SİYASİ DÜŞÜNCELER,ASYA , CAĞDAŞ ÜLGEN ,KİMYA,KAZAKİSTAN ,SİYASETNAME İNŞAAT , GÖREV BENDESKET ,LÖSEV AZERBEYCAN,MÜZİK toplulukların  katılımı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi halı sahasında gerçekleşen Rektör Hocamız Prof.Dr.Süleyman KIZILTOPRAK ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve İktisadi İdari Bilimler Topluluğu Danışman Hocası Prof.Dr.Cengiz DURAN'ın katılımı ile şereflendirilen İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 50.Yılını kutlamaları katılımcı olan tüm topluluklarımızın katılımıyla başlattığımız futbol turnuvasıyla kutladık. Katılımcı olan 16 topluluğun kıyasıya mücadelesinin yanı sıra dostluk havasında geçen turnuvamızda finale İnşaat ve Kimya Toplululuklarımız kaldı. Final maçında kazanan İnşaat Topluluğu oldu. Rektör Hocamız  Prof.Dr.Süleyman KIZILTOPRAK ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cengiz DURAN'ın konuşmaları ve  tebrikleriyle beraber kazanan topluluğumuz İnşaat Topluluğuna madalya ve kupa takdimini gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024, Cuma