Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi’nin Bir Gün Üniversiteli Olacağım Projesi Kapsamında Fakültemizi Ziyareti

Sayın dekanımız Prof. Dr. Cengiz DURAN, Dr. Öğretim Üyesi Bilge MEYDAN ve Arş. Gör. Ece KEPENEK ev sahipliğinde 08.05.2024 tarihinde Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi’nin “Bir gün üniversiteli olacağım” projesi kapsamında değerli öğrencilerini ve kıymetli hocaları Sayın Rabia Meltem KARACA ve Murat ANIL’ı ağırladık. Fakülte gezimiz kapsamında fakülte binalarımızı tanıtarak amfileri ve derslikleri gezdirdik. Fakültedeki bölümleri ve kampüs olanaklarını tanıtarak bölümlerin iş imkanlarından bahsettik. Öğrencilerin sorularını cevaplayarak tercih dönemi için destek olmayı amaçladık. Fakültenin bulunduğu bölgede kısa bir kampüs turunun ardından ikramlarda bulunduk.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, Perşembe