Fakültemiz Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Nizamettin Aydın’ın Anayasa Hukuku Bağlamında Dijital Dünyada Çocuk Güvenliği İsimli Eseri Yayınlandı.

Fakültemiz Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Nizamettin AYDIN’ın Anayasa Hukuku Bağlamında Dijital Dünyada Çocuk Güvenliği isimli eseri yayınlandı. Çalışma kapsamında küresel ölçekte çocuk haklarının tarihsel gelişimi, Türkiye’de çocuk haklarının mevcut durumu ve dijital dünyada çocuk güvenliğinin sağlanmasına yönelik çözüm önerilerine yer verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, Perşembe