İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Topluluklarından İktisadi İdari Bilimler Topluluğu Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof Dr Hüsamettin İnaç ile Bir Araya Gelerek Uluslararası İlişkiler Gelişmelerini ve İsrail Filistin Savaşını Değerlendirdi.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Topluluklarından İktisadi İdari Bilimler Topluluğu Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof.Dr.Hüsamettin İNAÇ ile bir araya gelerek Uluslararası İlişkiler gelişmelerini ve İsrail Filistin Savaşını değerlendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, Pazartesi