İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ile İktisadi İdari Bilimler Topluluğunun Ortaklaşa Düzenlediği Kariyer İlerlemesinde Teknolojiye Bakış Etkinliği Düzenledi

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ile İktisadi İdari Bilimler Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği Kariyer İlerlemesinde teknolojiye bakış etkinliğimizde konuşmacı olarak Prof.Dr.Aydın Kayabaşı ve konuşmacı Onur Tutku Öz katıldı.Prof.Dr.Aydın Kayabaşı etkinliğin ne kadar Önemli olduğunun altını çizdi.etkinliğin sonunda söz alan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cengiz Duran bu tarzda kişisel gelişime önem veren öğrencilerin Kariyer yolculuklarına ışık tutan etkinliklerin fakültemiz için önemini vurgurken konuşmacılara teşekkür etti Dekanımız Prof.Dr.Cengiz DURAN ayrıca katma değerli etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, Pazartesi