Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerinde Yerimizi Aldık

Fakültemiz Dekanı Sn. Prof. Dr. Cengiz DURAN ve Fakültemizde görev yapmakta olan Sn. Öğr. Gör. Dr. Murat ÖZTÜRK fakültemizi temsilen Kütahya SERA AVM'de kurulmuş olan DPÜ Tanıtım Otobüsünde Fakültemizi temsil ederek YKS sınavına girmiş olan öğrencilere üniversitemiz hakkında bilgiler paylaşarak onları değer katan üniversitemize ve fakültemiz bölümlerine davet ettiler.

20/07/2024 tarihinde DPÜ ve SERA AVM ile işbirliği ile Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK ve Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Ayhan KAHRAMAN tensipleri ile proje yürütücülüğünü DPÜ Pazarlar MYO'da görev yapmakta olan Sn. Öğr. Gör. Kudret ARMAĞAN'ın yürüttüğü "DPÜ Tanıtım Etkinlikleri" ile üniversitemiz ve üniversitemize bağlı fakülte ve bölümler her birimden gelen idari ve akademik kadrolar ile temsil edilmek sureti ile tanıtılmış ve potansiyel öğrenciler ile verimli görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte YKS sınavına girmiş öğrenciler ile biraraya gelen Dekanımız Sn. Prof. Dr. Cengiz DURAN yapmış olduğu açıklamada "Üniversitemiz Değer Katan Üniversite vizyonu ile 30 yılı aşkın süredir on binlerce genç insanımızı yetiştirmiştir. Bu bağlamda fakültemiz ise her daim öncü ve lider birimlerden birisi olma rolünü güçlü bir şekilde sürdürmeye devam etmiştir. Biz her zaman için öğrenci odaklı bir eğitim anlayışını benimseyerek onların gelişimini maksimize edecek uygulamaların takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Fakültemizi tercih eden tüm arkadaşlarımızın bizimle ortalama olarak geçirecekleri 4 yıl içinde en yüksek donanım ve beceriye ulaşmalarında her zaman onların destekçisi olacağız" ifadelerini kullanmıştır.
Son Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024, Pazartesi