Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran ve Öğretim Üyelerimiz Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz‘u Makamında Ziyaret Etti

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz DURAN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr.  Eray ACAR, Doç. Dr. Özer ÖZÇELİK, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Hüseyin ÖNDER ve Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi İçlem ER ile  Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ’u makamında ziyaret etti.

Zafer Kalkınma Ajansı ile ortak projeler üzerine görüşmeler yaparak, işbirliği çerçevesinde görüşmelerin devam edeceği konusunda bilgi verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2021, Pazartesi