Kamu ve Özel Sektörde Kariyer İmkanları ile Mülakat Teknikleri

Fakültemiz ve Maliye Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Maliye Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Selçuk Gülten'in konuşmacı olarak katılacağı Kamu ve Özel Sektörde Kariyer İmkanları ile Mülakat Teknikleri başlıklı konferans, 2 Kasım 2021 Salı günü saat 14.30'da Fakültemiz İşletme Binası Amfi 2'de gerçekleştirildi.

Kamu ve özel sektörde kariyer imkanları ve mülakat teknikleri ile bu alanlardaki tüm mesleklere dair ayrıntılı bilgilerin yanı sıra bu mesleklere yönelik yapılacak sınavlara akademik ve mülakat yönüyle nasıl hazırlanıldığı, mesleklere girildiğinde özlük hakları, yaşanan problemler ve tavsiyeler konu edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, Perşembe