Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen 12-13 Mayıs Zafer Bilim ve Kültür Şenliğinde Stantları Ziyaret Eden İktisatı ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof Dr Cengiz Duran Atölyeleri Ziyaret Etti.

Üniversitemiz tarafından düzenlenen 12-13 Mayıs Zafer Bilim ve Kültür Şenliğinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof.Dr.Cengiz DURAN Asya Pasifik Topluluğu Yönetimi ile beraber Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi standını ziyaret etti. Dekanımız meslek hayatına geçerken mezun olan öğrencilerinizin bu şehre katkı yapılmasının önemini vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2022, Cuma